TOTORA

TOTORA és un equip de professionals de l’àmbit social i educatiu dedicat a la transformació social i cultural des de l’educació.  Especialitzats en orientar i assessorar a centres educatius i famílies en el seu procés de creixement, relació i convivència.

METODOLOGIA

  1. PARTIR de lo EXISTENT, com a punt d’inici de les nostres intervencions. Considerem indispensable acompanyar els processos respectant l’origen de qui ha de fer el camí, integrant i reconeixent els límits i acceptant el propi ritme.
  2. Focus en el PROCÉS, entenent la importància de posar l’atenció i la intenció en tot allò que passa o deixa de passar durant el trajecte que compartim i comprenent el resultat com a conseqüència d’un procés cuidat, des de l’escolta oberta i el no judici.
  3. ART com a vehicle. Utilitzem diferents llenguatges (expressió corporal, dansa, teatre, música, imatge, paraula, pintura) com a canals comunicatius i d’introspecció, des d’una mirada sistèmica i humanista, per tal que l’humor i la creativitat esdevinguin part fonamental del procés a viure.
  4. CONSTRUCCIÓ COMPARTIDA de l’experiència viscuda conjuntament per integrar nous aprenentatges significatius que ens permetin accedir en espais de més harmonia i consciència, generant i alimentant-nos del vincle que emergeix de la convivència i de la generació d’entorns segurs i saludables.
  5. Ús del CONFLICTE com a oportunitat pel canvi, que ens ajuda a definir les nostres limitacions, pors i actituds davant la vida, per tal de ser capaces de generar l’espai i el temps necessaris per resoldre allò que ens bloqueja.

cropped-71b73836af1f6c3ab35f4317282082ce.jpg

Anuncis