Projecte “OXIGEN” (APS)

DSC_0379

El  passat 3 de juny vam realitzar la última sessió del projecte “Oxigen”. Un diàleg amb el conflicte que sorgeix a vegades entre alumnes i professors/es fruit de la convivència i l’exigència. L’hem treballat mitjançant l’expressió teatral, una representació del conflicte que ens ha permès transitar de forma conscient per les emocions, sentits i contrasentits que produeix la situació. Hi hem arribat des de l’exploració per part del grup de joves participant dels seus interessos i inquietuds, a través de dinàmiques de grup, jocs i reflexions individuals i col·lectives.

9

El projecte “OXIGEN” s’emmarca en la metodologia d’aprenentatge servei per tal d’ampliar el seu impacte més enllà dels seus receptors directes, així com establir ponts de diàleg entre diferents col·lectius. Està co-finançat entre l’associació TOTORA i la Fundació Jaume Bofill.

DSC_0349

 

23

 

Ha estat un plaer acompanyar aquest procés creatiu i d’aprenentatge durant aquest darrer trimestre a alumnes de 4rt d’ESO.

 

DSC_0385
“Oxigen” s’ha redefinit com a projecte a l’espera de poder visitar nous centres i nous adolescents en properes edicions. GRÀCIES!! Seguim!!!

DSC_0359

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s